Despre mine

Dac-ar fi să am o fată, i-aș spune Emma. Dac-ar fi să am un băiat, nu i-aș spune Emma, dar i-aș spune pe nerăsuflate toate lucrurile pe care i le scriu aici Emmei. Pentru că aici zace tot ce am înțeles eu vreodată despre viață. Nu e mult, dar e simplu. Și frumos. Chiar și atunci când nu pare așa frumos. E frumos. Pentru că toate emoțiile sunt frumoase. Emoțiile ne construiesc umanitatea. Și de bine de rău, umanitatea e cel mai de pret aspect al nostru.

Dar Emma nu e doar viitorul meu copil.

Emma reprezintă fiecare om pe care reușim să-l iubim necondiționat. Fiecare om cu care am vrea, în mod autentic, să împărțim ultima bucată din ciocolata noastră preferată. Emma e fiecare om pe care am vrea să îl avem în preajmă atunci când ne trezim în miez de noapte și nu mai putem nicicum adormi la loc și tare, tare am vrea să povestim de zor vrute și nevrute.

Emma e fiecare om căruia, dacă mâine n-ar mai fi, ne-ar păsa că nu i-am spus toate lucrurile frumoase pe care am fi putut să i le spunem.

Dragă Emma,

Hai să-ți spun de toate.

Ana

Cu drag,
Ana

3 thoughts on “Despre mine

 1. Mihaela

  Draga Ana,
  Marturisesc ca din toate postarile de pe facebook pe ale tale chiar le caut. Descopar cu satusfactie ca scrii despre lucruri atat de simple si asupra carora din pacate zabovim prea putin. Acum am descoperit blogul tau si abia astept sa citesc tot. Si mai mult, ii voi trimite linkul unei bune prietene care tocmai a nascut o fetita pe nume Emma. Pe langa romanul lui Jane Austen pe care i l-am facut cadou, blogul tau vine ca o completare minunata. Ai un talent fascinant de a reda amintiri, impresii si senzatii, felicitari!

  1. Dragă Emma Post author

   Mihaela, atât de mult bine îmi fac lucrurile pe care mi le scrii aici. Îmi dau poftă de scris. Îmi dau inspirație. Îmi dau curaj. Îți mulțumesc tare tare mult. Mi-ai făcut tare frumoasă o seară care până acum părea apăsată de oboseală. Transmite-i prietenei tale că îi doresc Emmei o viață lungă și plină și că o aștept cu mare mare drag în lumea noastră.
   Mulțumesc tare mult.

 2. radu puspana

  INSANELY GREAT WORK ( si folosesc rar aceasta expresie SteveJobsiana ) incerc pe cat pot sa o pastrez pentru proiectele incredibile din fata inimii si urechilor mele. Daca as avea bani, as finanta acest proiect, de care avem nevoie cu totii, pentru ca ma face mai destept, mai linistit, mai bun. Felicitari ! Ai un nou subscriber ! Ii dau share site-ului imediat !
  Sara faina,
  Cu drag,
  radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *